KRAFFT VITAMIN B PELLETS


Tillför i pelleterad form Bvitaminer som är viktiga för bl a muskelutvecklingen och grovtarmens funktion- och där hästens förmåga till upptagning och lagring är relativt känslig för störningar. Innehållet anges per kg. 1 dl väger ca 60 gram.


Förp: 3 kg och 10 kg


Pris: 3kg-  190:-

       10kg-  369:-


___________________________________________

KRAFFT VITAMIN B


Tillför i smaklig sirapslösning Bvitaminer som är viktiga för bl a muskelutvecklingen och grovtarmens funktion- och där hästens förmåga till upptagning och lagring är relativt känslig för störningar.


Förp: 1 liter och 5 liter


Pris: 1l-  140:-

         5l-  521:-_______________________________________________

KRAFFT VITAMIN E PELLETS


Vitamin E är viktig för störningsfri mulskelfunktion hos hårt arbetande hästar. VITAMIN E tillför högkoncentrerad, ren vitamin E, dvs utan tillsats av selen. Innehållet anges per kg. En dl väger ca 60 gram.


Förp: 3 kg och 10kg hink


Pris: 3kg-   220:-

        10kg-  487:-_______________________________________________

KRAFFT VITAMIN E


Vitamin E är viktig för störningsfri mulskelfunktion hos hårt arbetande hästar. VITAMIN E tillför högkoncentrerad, ren vitamin E, dvs utan tillsats av selen.


Förp: 1 liter


Pris: 270:-
_______________________________________________

KRAFFT VITAMIN MULTI PELLETS


Kombinerar viktiga vitaminer i pelleterad form. Säkrar basintaget av vitaminer till alla typer av hästar tex tävlingshästar, dräktiga ston och ston som ska betäckas samt förebygger “svackor” till följd av foderbyte eller skiftningar i grovfodret. Innehållet anges per kg. 1dl väger ca 60 gram.

Analysgaranti innehåll per gram vitaminpellets

Förp: 3 kg och 10 kg hink


Pris:3kg-  266:-

       10kg- 579:-


_______________________________________________

KRAFFT VITAMIN MULTI


Kombinerar viktiga vitaminer i smaklig sirapslösning. Säkrar basintaget av vitaminer t ex till dräktiga ston och ston som ska betäckas samt förebygger “svackor” till följd av foderbyte eller skiftningar i grovfodret.


Förp: 1 liter


Pris: 186:-
_______________________________________________

KRAFFT COPPER


Tillskott av koppar och järn i organiskt bunden form vilket underlättar upptagningen. Koppar och järn är viktiga spårämnen vid uppbyggnad av bl a bindväv, benvävnad och röda blodkroppar. Brist kan bl a leda till nedsatt prestationsförmåga. Kopparstatus bör kontrolleras med blodprov före och efter användadet.Förp: 700 gram


Pris: 170:-
_______________________________________________

KRAFFT MAGNESIUM


Förebygger den magnesiumbrist som under vissa år är relativt vanlig bland svenska hästar – och som bl a påverkar muskelfunktionen och hästens mentala balans negativt.


Förp: 130 gram


Pris: 170:-_______________________________________________

KRAFFT GASTRO


Gastro Support är ett mag- och tarmtillskott från Krafft som bibehåller en sund grovtarmsfunktion genom att tillföra B-vitaminer, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid akuta störningar.Förp: 500 gram


Pris: 500g-  200:-

       

 


_______________________________________________

KRAFFT OIL


Ren sojaolja av livsmedelskvalitet som ger ett rent, koncentrerat energitillskott i skonsam form. Rekommenderas – t ex i kombination med KRAFFT GROOV – till hästar med muskelproblem samt till heta hästar som har svårt att hålla hull. Rikt på nyttiga fettsyror. Bidrar till blank hårrem och ett gott allmäntillstånd.


Förp: 1,8 liter, 10 liter bag-in-box och 25-liters dunk.


Pris: 1,8l-  99:-

         10l-   429:-

         


____________________________________________

KRAFFT BIOTIN


Pelletstillskott som används vid behov av extra biotin. Skapar förutsättningar för god hovkvalitet. Brist på biotin kan ge hovproblem.


Förp. 3 kg hink.


Pris:219:-
_______________________________________________

KRAFFT HOOF SUPPORT


Balanserad sammansättning av viktiga ämnen som bidrar till bätter hovkvalitet, ökar hovtillväxten och motverkar hovsprickor. Tillför biotin, metionin och zink.


700 gram hink.
Pris: 300:-


_______________________________________________

KRAFFT ELEC0TROLYTES PRO


Ersätter förlust av flera viktiga elektrolyter i samband med t ex blöt avföring och kraftig svettning. Förkortar tiden för återställd prestationsförmåga mellan upprepade ansträngningar och gör hästen mer benägen att dricka vatten. Koncentrerade elektrolyter som används när salt inte är tillräckligt.


Förp. 1,2kg 


Pris: 300:-


_______________________________________________

KRAFFT JOINT SUPPORT


Ett unikt tillskott med fyra komponenter som är viktiga för att upprätthålla ledernas rörlighet. Kan ges till alla hästar men lämpar sig speciellt till hästar i hård fysisk träning och för äldre hästar. Tillför MSM, glukosamin, kondroitinsulfat och hyaluronsyra.


700 gram hink.


96 timmars karens.


Pris: 706:-


_______________________________________________

KRAFFT LINSSEED OIL


Linfröolja tillför koncentrerad energi i skonsam form, t ex till hästar med muskelproblem eller hästar som är svåra att hålla i hull. Rik på nyttiga fettsyror som kan bidra till blank päls och ett ökat välbefinnande.


1 liter flaska.


Pris:110:-_______________________________________________

KRAFFT SALT


Granulerat salt av livsmedelskvalitet, levereras i praktisk plastsäck. Samma egenskaper som slickstenen. Blandas i fodret, t.ex. i blötlagd betfor eller blandas i ljummet vatten till koksaltlösning.


Pris: 79:-


_______________________________________________

KRAFFT SALTSLICKSTEN


Slicksten av rent koksalt. Håller livsmedelskvalitet - dvs är garanterat ren från föroreningar. Lättmonterad hållare finns som tillbehör.


2 kilo


Pris: 25:-


_______________________________________________

Krafft Hö Kasse

Pris:  25:-

_______________________________________________

Krafft Foder TavlaPris: 45:-